Cursus op maat:

vanaf je eerste theorieles tot aan het examen.

Bij Roy Mengerink Autorijschool kun je terecht voor het complete pakket. Je begint met de theorielessen, daarna kun je ervoor kiezen een proefles te nemen maar je kunt ook direct praktijklessen gaan volgen. Wij kiezen bewust om geen complete rijlespakketten aan te bieden. Iedereen is namelijk anders en bij ons les je op jouw manier, jouw tempo. Wij zorgen ervoor dat je alle vaardigheden kent om vol zelfvertrouwen het examen in te gaan.

Zullen wij je bellen?

Laat hier je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we jou om een afspraak te maken.

Autorijlessen

Alles draait om jou als beginnend bestuurder. Daarom geven we les op het niveau dat bij jou past. We zorgen ervoor dat jij voldoende uitdaging hebt om elke les weer als een leuk evenement te ervaren. Het is altijd prettig om met een grote glimlach de auto weer te verlaten. 

  • We halen je op en brengen je natuurlijk ook weer thuis
  • Relaxte ontspannen sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Goed verzekerd de weg op
  • En niet te vergeten: je mag fouten maken!

Opfriscursus

Een opfriscursus kan door verschillende omstandigheden noodzakelijk zijn. Wellicht heb je enige tijd niet meer gereden en ben je onzeker over je vaardigheden en durf je niet meer de weg op. Wij helpen je om over die blokkade heen te stappen en zorgen ervoor dat je weer zelfverzekerd de weg op durft. 

Rijtest: het kan voorkomen dat het CBR jou oproept voor een rijtest. Dit kan voorkomen door een ziekte, een beperkingen of andere omstandigheden. Het CBR beoordeelt vervolgens of je op een veilige en verantwoorde manier de weg op kan. Met enkele voorbereidende lessen zorgen wij ervoor dat je deze test zo goed mogelijk volbrengt.

Rijles op maat en in jouw tempo, hoe fijn is dat!

Schrijf je hier in!

Wanneer wil je het liefst beginnen?